Citat:
Īn prealabil postat de Cornel Urs
dar cine are astfel de dispozivite, cine le monteaza si de unde le-a procurat?
|
Vezi ultima postare de pe pagina 3 a acestui topic, radiografii si explicatii.
Cei care au parte de astfel de dispozitive, fie figureaza pe o lista neagra, fie cineva important se impiedica de ei si de aceea trebuie sa dispara elegant si profitabil dintre cei vii. Persoana ale carei radiografii le-am postat este un cadru didactic constiincios.
Nu mica mi-a fost uimirea cand l-am auzit la televizor pe Raed Arafat spunand ca sistemul sanitar este pregatit sa rezolve si probleme de securitate nationala!!! Cine si ce intelege prin securitate nationala, asta se pare ca depinde de nationalitatea si de interesele fiecaruia!
Cert este ca si la noi persoanele fara aparare si cele incomode pot deveni victime ale traficantilor de organe.
Pentru simpla monitorizare cred ca ar fi fost suficient un singur dispozitiv. Daca exista deja doua, inseamna ca s-a dorit mai mult decat atat.
Este suficient sa-ti spui CNP-ul pentru ca stomatologul si medicul in general sa stie daca faci parte sau nu dintre persoanele vizate. Si atunci se face rost de tot ce trebuie fie sa fim supravegheati, fie sa murim bine, eventual compromisi nitel! Anumite dispozitive pot influenta comportamentul si atunci persoana in cauza, daca nu este infipta zdravan in credinta, poate deveni nesuferita pana si pentru cei apropiati. Cei care nu se hranesc vegetarian se pot trezi cu un surplus de energie care poate pune in pericol inima.
De aceea, consider ca acele dispozitive care influenteaza negativ starea de sanatate a pacientului sa se numeasca altfel, nu ,,dispozitive medicale''.