View Single Post
Vechi 02.06.2012, 15:04:18
andravenache andravenache is offline
Member

Data înregistrării: 26.03.2011
Locație: Timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
@andravenache Esti ortodoxa?
Sunt crestina.... sau, defapt, sunt o pacatoasa cu dorinta de a fi crestina (pentru ca prin crestina eu inteleg o persona care Il urmeaza pe Iisus), botezata in biserica ortodoxa de parinti (si nasi) cand eram mica, insa in prezent fara apartenenta la vreun cult, ci in cautarea Adevarului.
Desi m-a preocupat inca de mica sa cunosc mai multe despre Dumnezeu, la fiecare cult crestin am gasit anumite lucruri care mi se par ca nu se potrivesc (se contrazic sau nu corespund cu ceea ce stiu eu despre Dumnezeu in acest moment), astfel ca prefer sa fiu "independenta" si incerc sa traiesc avand ca reper cele 10 porunci, atat in forma in care au fost ele date lui Moise pe tablitele de piatra cat, mai ales, in forma explicata de Iisus cand i-a raspuns invatatorul Legii care l-a intrebat: (Matei, cap.22)
"22:36 Învățătorule, care este cea mai mare poruncă din Lege?
22:37 Isus i-a răspuns: Să iubești pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, și cu tot cugetul tău.
22:38 Aceasta este cea dintâi, și cea mai mare poruncă.
22:39 Iar a doua, asemenea ei, este: Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți.
22:40 În aceste două porunci se cuprinde toată Legea și Prorocii. "

Pot sa te intreb de ce ma intrebi? Am spus ceva gresit?
Reply With Quote