Citat:
Īn prealabil postat de cristianlay
Omul acesta este foarte periculos. Eu abia acum am gasit filmele pe youtube. Intai am gasit un ditamai reportaj unde Leo Zagami spune secrete mari ale masoneriei inclusiv despre 11 septembrie si toate atentatele care sunt asociate cu masoneria. M-a cutremurat insa urmatorul material in care spune ca este chiar Mesia. Masonii sustin ca primii cavaleri teutoni au aflat un secret: anume ca sf graal ar fi de fapt in traducere sange nobil, si ar fi urmasii lui Iisus si ai Mariei Magdalena. Iar acum Leo Zagami se foloseste de acest mit spre a spune ca el reprezinta urmasul Regal, descendentul lui Iisus. http://www.youtube.com/watch?v=6z7O7...eature=related
Il veti vedea la inceput de filmare cu tigarea in gura, iar la final niste gesturi incredibile. In alte reportaje sustine ca unchiul sau a practicat magia neagra, spiritism si toate cele.
Deci cine crede in acest personaj e pierdut total. Iisus a fost un om bun, fara de pacat, si din cate am citit in apocalipsa se vorbeste de un profet mincinos care il va ajuta pe anticrist sa preia lumea, si chiar se spune si de anticrist ca se va da drept Iisus spre a ne insela.
Putinii preoti buni ce au ramas din Biserica Ortodoxa ar trebui sa inceapa o campanie de informare.
|
Mie mi se pare ori beat, ori drogat, ori nebun.