View Single Post
Vechi 02.06.2012, 20:31:20
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
daca tu la 22 de ani iti faci probleme, eu la 39 ce sa mai zic?
sunt expirat ... :)
Coleg Dumitru, pai atunci suntem amandoi asa...bine, eu am pe cineva, practic logodnica, bine insa nu dupa regulile Bisericii...:D...ea e in alta confesiune (e ortodoxa; sac! pentru hardlineri :P ) decat mine, dar imi place ca priveste lucrurile foarte detasat...
On-topic: daca e vb de vaicareala, tot la modul trecut, ca si fratele Mihnea, vorbesc si eu. Ma enerveaza obsesia patologica a femeilor pentru bani. Cand tin la cineva, ii dau si "Luna de pe cer". Daca tin la cineva + incepe sa imi ceara, ii raspund: "You are not in the sudoers list". Ele isi inchipuie ca doar pentru ca au incubatorul viu, o minune dumneziasca, care EVIDENT nu e meritul lor, asa cum masculinitatea (aia sanatoasa, gandita de Facatorul) nu e meritul nostru, in tot ce inseamna ea ca superioritate pirituala, intelectuala si fizica, trebuie tratate ca niste...idoli pagani, inclusiv, sau mai alas cand au toane. Uneia, care mi-a zis ca daca nu vreau o masina de teren scumpa, imi autolimitez capacitatile (??? voia sa zica ambitia de a folosi darurile date mie de Dumnezeu) i-am zambit dulce, si i-am zis ca mi-as incendia scea masina, numai sa nu o vad cu vanitatea aia prosteasca de femela alfa pe chip. :)) :D
Femeile lumesti sunt ca demonii: daca le cedezi ispitei, te dispretuiesc, daca le rezisti, te lupta si te urasc.
Reply With Quote