Subiect: Avortul selectiv
View Single Post
Vechi 02.06.2012, 21:18:19
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Nu le prezint roz,ci eu sunt in general o persoana f pozitiva si optimista :)
Aproape totul imi pare cu putinta,daca stiu ca Dumnezeu imi va fi aliat in actiuni.
Splendid. Toti ar trebui sa gandim/simtim asa... Si eu gandesc la fel, chiar daca ciuda pe unii ma face sa vad rosu...
Ontopic: pai se pare ca popoarele indoeuropene, si nu doar ele, au obsesia asta ginocida. A privi fata/femeia ca pe o calamitate e deopotriva idiot si criminal. Da, ele se poarta aiurea cand vocile sexualitatii si lacomiei feminine se trezesc in ele, dar asta nu e motiv de crima, si nici tampenia aia cu zestrea nu e un pardon pentru cea mai monstruoasa crima, numita avort. Tot ce e de facut este sa le tii in chinga de otel a traditiei/gandirii/educatiei sanatoase, ca sa nu isi exporte energia coruptiva/seductiva/maladiva in societate, NU sa le omori cand sunt niste copii fara aparare! Eu am o vorba: copiii (mai ales cei mici si foarte mici) sunt o interfata antropo-angelica. E mai pardonabil in fata tribunalului constiintei sa arunci in aer un parlament intreg, cu legislatorii (neo)burghezi cu tot (care oricum sunt de obicei in majoritate masoni/mafioti), decat sa se faca un singur avort.
Am prieteni foarte vechi care au fetite. Sunt niste copii asa de cuminti, blanzi, inteligenti...sa omori asa ceva...nu pricep, cred sincer ca propovaduitorii mediatici si stiintifici (?!???!) ai avortului au nevoie fie de exorcist, fie de o executie sumara en masse.

Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 02.06.2012 at 21:26:16.
Reply With Quote