Citat:
În prealabil postat de Adrian
...daca omul s-ar fi putut abtine astazi nu am avea probleme de genul SIDA sau altele, dar omul este lacom.Vedeti voi fratilor, diavolul nu mai intra in oameni (eu personal nu sunt suficient de informat sa spun ca in altra tara a existat vreodata un caz in care diavolul a intrat in om,poate stiti voi sa imi spuneti) acum are alte metode prin care il baga pe om in iad si o face destul de bine; pt ca in ziua de azi omul este sclav banului si a placerilor trupesti si asta stiti si voi ce inseamna ; avortul este o metoda disperata prin care femeile renunta la pruncul nedorit ,poate Dumnezeu nu va face asa cu noi, dar cei ce spuneti ca nu sunteti de acord cu el , ce ati face daca ati fi femeie si ati fi violata de un vagabond ? pt ca sa fim realisti in afara de socul suferit mai este si presiunea unui copil nedorit de dvs.
|
Orice este mai bun decat crima.Stiu ca varianta unui copil rezultat in urma unui viol e mai delicata,dar asta nu justifica crima.Daca respectiva femeie,ce a fost victima unui viol,nu poate creste copilul il poate da spre adoptie sau la un orfelinat,dar trebuie sa-l nasca,pentru ca in fond este tot o viata,chiar daca rezultata in urma dragostei cu sila(viol).