View Single Post
Vechi 03.06.2012, 21:30:39
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Cine a zis sa te iei dupa spusele mele? Cipuiala fericita, vorba lui eodor nastasa!

Eu nu spun nimanui sa se ia dupa mine. Ca nu am cuvant cu putere multa, asta se vede de la o posta. Am explicat, insa, si am adus si imagini (vezi pagina 3), prin care am demonstrat ca insemnarea cu pecetea diavolului 666, aduce prejudicii sanatatii. Desi sfintii din vechime nu au putut fi expliciti in privinta tehnologiei, ei ne-au avertizat in modul cel mai simplu: ,,Nu va insemnati cu 666!'' Cine nu asculta pe pielea lui o face.
Ce conteaza asta ? Daca i-au pus cip fara voia ei si o sa o transforme intr-un zombie asta chiar s-ar putea sa o ajute pe drumul spre mantuire.
Tu nu vezi ca se incearca manipularea oamenilor, cu orice chip sa fie legati de lumea asta, sa se teama ca vine cineva si-i omoara sau ii transforma in zombie. Ce legatura are asta cu crestinismul ? Oamenii ar trebui sa se elibereze de lumea aceasta si sa nu se teama de nimic ce li s-ar putea intampla.Una este sa fii circumspect si sa denunti minciunile lumii si alta e sa te bagi sub plapuma de frica sa nu-ti pierzi viata asta pe care oricum o vei pierde.
Reply With Quote