View Single Post
Vechi 04.06.2012, 09:02:02
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Sunt cazuri si cazuri, nu trebuie sa generalizam. Sunt tineri care se casatoresc maid evreme, sar pana atunci au avut timp sa aiba relatii cu multe fete, in schimb stiu pe cineva care s-a casatorit la peste 30 de ani si nu avusese relatii intime pana atunci.
porunca divina spune fara echivoc, ca relatiile intime in afara casatoriei, fie ca vorbim de un cuplu necasatorit, fie ca vorbim de alegerea unui alt partener in afara cuplului casatorit (adulter) sunt pacate foarte grave, de moarte.

acum, acest forum se vrea doar un spatiu pentru chit-chat? sau are si o componenta moralizatoare?

cineva a folosit expresia "relatie stabila" intre doi tineri; nu m-am bagat in viata nimanui, nu am disecat viata nimanui, doar atata am intrebat, ce se poate intelege prin aceasta expresie! nu pentru mine am intrebat, ci pentru tinerii care citesc acest forum si care au nevoie de invatatura crestina! adica un tanar adolescent poate citi ce a scris o persoana aici, ca formula de a trai casatoria prin anticipatie este valida in ochii lui Dumnezeu si se poate conforma unei astfel de invataturi care nu vine de la Domnul ci este produsul duhului lumesc !! se cheama "concubinaj".
(am mentionat aceste lucruri, constient fiind ca orice invatatura gresita, nimiceste suflete - Luca 17:2)
Reply With Quote