View Single Post
Vechi 05.06.2012, 10:54:16
Laura19
Guest

Implicit

Raoul si adam ti-au dat raspunsuri f.bune. As mai vrea sa adug o chestiune.
Ai scris ca ea este motivul ptr. care tu te rogi si incerci sa fi un bun crestin. Ori, nu e bine sa gandesti asa. Dumnezeu vine la tine prin diferite cai, iti bate la usa inimii si asteapta raspuns. Tu trebuie sa te rogi din dragoste ptr. Dumnezeu, nu din pasiune ptr. o fata. Sper ca nu ai ajuns sa o consideri un idol uman care trebuie sa te iubeasca in locul Lui. Credinta ta in Dumnezeu nu ar trebui sa depinda de fata asta. Asta nu e credinta curata, buna. Tu trebuie sa ramai credincios indiferent de ce necazuri trebuie sa infrunti.

Nu neg ca tu simti ceva ptr.ea, insa nu pot sa nu observ ca aceste sentimente nu duc la ceva bun. Hotareste-te si mergi mai departe, caci altfel ramai pe loc sau si mai rau, dai inapoi. Si nu cadea in deznadejde, caci e f.neplacuta in fata Domnului.

Roaga-te ca Domnul sa iti lumineze mintea si inima. Alearga la ajutorul Maicii Domnului, roag-o sa te ajute sa iti vindeci inima, sa iti dea putere sa te aduni si sa iei cea mai buna decizie. Roaga-l si pe Sfantul Necatirie sau orice sfant care iti este apropriat si la care ai evalvie. [am mentionat de Sf.Nectarie ptr. ca am citit marturii in care Sf.Nectarie a ajutat diverse perosane sa isi gaseasca perechea sau sa se vindece-sufleteste sau fizic;dansul este grabnic ajutator, stii asta defapt]
Vorbeste cu duhovnicul tau despre problema asta, daca nu ai gasit inca duhovnicul potrivit, caci se intampla sa dureze pana il gasesti, roaga-te la Maica Domnlui sa iti scoata in cale un duhovnic. Incearca sa iesi din aceasta stare caci nu aduce nici un folos. Si cel mai bun raspuns il gasesti rugandu-te si vorbind cu duhovnicul.

Nu stiu daca am reusit sa formulez cum trebuie ce am vrut sa zic, insa sper ca s-a inteles. Sper sa fie totul bine pana la urma.

Maica Domnului sa te ocroteasca! Doamne ajuta!
Reply With Quote