View Single Post
Vechi 05.06.2012, 20:02:33
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Ma nouajnoua, iar esti magar cu o doamna. Sincer, chiar regret vremurile de credinta ale puterii Sf. Inchizitii in ce priveste azesaptele. Stiind ce stiu acum despre fanatismul si grobianismul deopotriva al vostru si doctrinelor voastre paracrestine as fi avut o placere imensa sa denunt, ca dusmani ai poporului sau ai credintei (dupa epoca, desigur) la orice "institutie de specialitate" pe "credinciosii" adventisti. Cred ca incep sa inteleg personaje de genul lui Stalin, Beria, Rohm, Eicke, Yagoda, Nicolski...dintr-un anume pedeveu psihologic...dar si logic...:P
Ce n-ai inteles?! Daca nu ai inteles, maladiva e doctrina azesista si imbecilitatea fanatica, nu altceva, al altcuiva. Te-ai prins, at last, care era faza?
aici ai fost cam dur cu amicul adventist. Intelege el bine despre ce este vorba, dar ochelarii de cal adventisti nu-l lasa sa vada corect invataturile Mantuitorului.
PS: amice osutafaraunu inca astapt alte povestioare SF din parabolele lui Hristos. Doar nu o sa-mi spui ca parabola cu saracul Lazar e unicat