View Single Post
Vechi 06.06.2012, 00:25:25
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Magda M. Vezi mesajul
Dar nu ma refeream la parintele Amfilohie...Sfintia Sa are a atitudine mai ferma si mai demna care, scoasa din context, ar putea fi interpretata ...si cunosc si eu oameni care s-au tulburat prima oara cand l-au ascultat pentru ca apoi sa inteleaga ca spune adevarul.
Eu pot sa-ti spun ca l-am ascultat de multe ori.
Si in timp ce are dreptate cand vorbeste de anumite lucruri si chiar vorbeste bine, mai are scapari pe ici si colo:

1. vesnicul laitmotiv mason - problema crestinilor/societatii este dracu (sau masoneria daca vrei) - lipsa lor de virtute cade in plan secund.

2. avea un discurs nelalocul lui acum cativa ani cu simpatii legionare.

Din ce am auzit tot acum cativa ani, nu prea mai tine discursuri si nici nu mai iese din manastire (mai mergea pe la conferinte organizate in tara) avand interdictie in virtutea ascultarii..

N-as zice ca e un lucru tocmai rau, duhovnicia se coace in tacere :)

As mai putea da un exemplu in acest sens (fara nume) de calugar care vorbea putin si rar, prin cateva carti si rar pe la ceva conferinte - cuvinte cantarite si cu greutate.

A inceput mai tarziu sa-si deschida blog si sa-si "extinda" viziunea duhovniceasca si scriitoriceasca cu niscai politica ajungand la probleme de atitudine, vorbe in vant, trante inutile, timp irosit fara folos.
Reply With Quote