View Single Post
Vechi 06.06.2012, 09:46:47
vasilik's Avatar
vasilik vasilik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2008
Locație: Piatra Neamt
Religia: Ortodox
Implicit Multumesc Sfinte Nectarie, Sfantul Mucenic Efrem cel Nou, Sfantul Ioan Rusul !

Vreau sa multumesc Sfantului Nectarie, Sfantului Ioan Rusul, Sfantului Mucenic Efrem cel Nou (si tuturor sfintilor), Maicii Domnului, Domnului nostru Iisus Hristos pentru ajutorul pe care l-am primit in elaborarea unui greu proiect pe care l-am avut de facut la facultate la o disciplina foarte dificila. A fost un proiect foarte greu si desi a fost un proiect de grup format din 4 persoane, la el am muncit doar eu si colega mea. Desi mai am de dat inca un examen la aceasta materie pentru a mi se stabili nota finala stiu si sunt convinsa ca Sfantul Nectarie ma va ajuta si la acel examen asa cum m-a ajutat si la examenul pe care l-am dat luni, la fel, unul foarte greoi. Inca nu am primit rezultatele insa am incredere in Sfantul Nectarie, Sfantul Ioan Rusul, Sfantul Efrem cel Nou, Sf.Mina, Sfantul Spiridon, Sfanta Xenia de Sankt Petersburg, Sfanta Parascheva, Sfantul Nicolaie, Sf.Arhangheli Mihail si Gavriil, Maica Domnului si Iisus Hristos ca ma vor ajuta.