Citat:
În prealabil postat de ioanna
Daca fratele plecat se intoarce ca fratele Cain si incepe sa-ti demonteze credinta, practicile, sa-ti persifleze tot ce ai tu mai sfant si mai curat, unii nu se vor putea abtine, iar el se va alege cu epitete de genul celor enumerate de tine.
|
Eu nu am vorbit de cei plecati, ci de cei ce inca sunt in casa, dar flamanzesc. Sau de cei care nu au fost niciodata in casa. Exista totusi si unii care au fost in casa, au plecat, dar se pot intoarce. E posibil insa ca inainte sa se intoarca sa iti strige "Unde ai fost frate cand eu am avut nevoie de tine?" Sa nu te superi. Are dreptul sa strige si el, nu numai sa i se strige ca e tradator...
In plus, stim amandoua ca unii sunt atacati fara macar sa atace ceva sfant. Numai pentru ca nu sunt ortodocsi.
Citat:
În prealabil postat de ioanna
Daca el crede ca Hristos poate fi descoperit in oricare cult crestin, pentru ca El le curpinde pe toate prin universalitatea lui concreta si transcendenta ce depaseste orice forma religioase, atunci sa ne lase sa-l descoperim asa cum noi ne-am ales.
|
Nu toti oamenii cred la fel, dar toti am vrea sa fim lasati in pace sa facem ce vrem. Stiu ca unele lucruri dor, dar va trebui totusi sa le auzim. Nici mie nu imi place tot ce aud, dar admit ca imi poate fi ceva dreptate chiar si (mai ales) in vorbele care nu imi plac...