View Single Post
Vechi 06.06.2012, 19:58:56
Ella_M Ella_M is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.06.2012
Implicit

Multumesc mult de sfaturi si de incurajari. Asta facem...rugaciuni, Sf. Maslu, chiar Aghiasma Mare a folosit mama mea, care a facut minuni, apropos, si trebuie sa recunosc, mai mult mama a depus aceste eforturi decat mine, pentru ca pentru mine este un stres in plus, neavand nici eu un drum conturat in viata, din pacate, trebuie sa ma mai gandesc si la mine...iar ei sunt singura mea familie.
Din fericire, a inceput sa mai manance insa refuza tratamentul injectabil cu vitamine, care s-a dovedit binefacator in trecut. Cred insa ca tocmai carenta vitaminelor, subnutritia si lipsa iesitului afara in aer ii provoaca aceasta dementa, aceste obsesii, in fiecare zi mai scoate cate o perla si, apropos, depresia nu are nici o legatura situarea geografica sau poluarea. Parintii mei stau la munte intr-o zona superba si linistita unde chiar e de mers sa-ti incarci bateriile. Are legatura cu stresul extrem si cu neacceptarea esecurilor sau neimplinirea unor scopuri, idealuri de-a lungul vietii, pierderea increderii in sine. A fost un luptator, in ciuda sortii, insa a obosit E foarte trist saracul, practic i s-a agravat starea de depresie din faza melancolica Speram sa-l convingem sa accepte ajutorul, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa fie mai bine. Imi da speranta sa stiu ca functioneaza rugaciunea, pentru ca se pare ca disperarea si deznadejdea cuprind, de regula persoanele fara credinta si care se indoiesc de puterea Lui Dumnezeu, si nu pot sa spun ca sunt o persoana patrunsa, n-am avut vreo revelatie divina insa am fost educata in acest sens si cred ca ajuta, insa el nici atat, si nici nu mai avem vreo pretentie, insa ne straduim noi. Mi-e mila de mama, care, dintr-un motiv sau altul, toata viata a avut de dus lupte si nu a fost niciodata chiar linistita. ea este foarte cerebrala insa cardiaca si o afecteaza si pe ea acesta suparare si lupta continua Mi-as dori sa-i pot provoca o bucurie mare pentru ca un soc benefic l-ar scoate din aceasta stare, s-a mai intamplat si in trecut insa in acest sens trebuie sa ma rog si pentru mine...
Multumesc din nou Laura. Doamne ajuta!

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
@Ella_M Grea situatia. Am o situtie similara, desi nu m-am confruntat direct prea mult cu ea. E vb.de bunica mea care are dementa. Vede lumini, are impresia ca o tot fura ba unul ba altul cand defapt, a uitat ea unde a pus lucrurile etc. Nu cred ca e exact aceiasi situatie, insa sunt unele chestiuni comune.

Acum, rugaciunea este f.importanta si sa nu va lasati de ea. Asta este crucea pe care trebuie sa o duceti. Aveti duhovnic? Mergeti si va spovediti toti, chiar daca el nu doreste sa mearga, macar dvs. si mama dvs. Megeti la Sf.Liturghie, apropriati-va de Dumnezeu, incercati sa convietuiti cat mai crestineste. Ati incercat ca sa chemati acasa preoti ca sa i se faca Sf.Maslu-asta in cazul in care nu reusiti sa il duceti la Biserica? Sf.Maslu ajuta f.mult. Macar voi sa fiti prezente la Sf.Maslu si sa va rugati ptr. tatal dvs. Nu uitati ca la Dumnezeu e posibil orice. Daca poate sa vindece boli grave gen cancer,sida,paralizie etc. poate sa vindece sau sa amelioreze si bolile mentale. Mergeti la Sf.Maslu si rugati-va ptr. el. Faceti Acatistul Sf.Nectarie si Acatistul Maicii Domnului "Vindecatoarea". Puteti sa dati acatiste si la manastiri, sa rugati calugarii si maicile sa se roage ptr. tatal dvs.

Nu va dati batuti. Aveti incredere in Dumnezeu si nu deznadajduiti. Maica Domnului sa va ocroteasca!
Reply With Quote