Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
De invidiat cite ati vazut la METEORE..din ceea ce am scris eu tot aici la impresiile din pelerinajul in Grecia o sa vedeti dezamagirea mea ca am vazut doar doua.Aveti poze foarte clare,frumoase.
|
Mulțumiți lui Dumnezeu pentru cât v-a dăruit. Ați văzut ce era de văzut...le-ați vizitat pe cele mai mari și cele mai vechi din câte îmi amintesc. Fiecare mănăstire are specificul ei dar ca idee toate sunt poziționate pe acele stânci imense....
Man Rousanou era interesant de văzut - mi-a plăcut cel mai mult din punct de vedere al localizării dar și cea mai spectaculoasă. Are o mică terasă chiar la intare unde pe o băncuță te poți reculege admirând toata splendoarea naturii. În afară de ciripitul păsărelelor nici un alt sunet nu disturba liniștea acelor locuri.
Man Sf Nicolae mi-a placut foarte mult - cea mai mica si mai simpla. Suprafata totala era foarte mica...in afara de bsericuta f mica, locul pangarului, cateva chilii, si o mica iesire in aer liber pe piatra de unde se tragea si scoptul (ca intr-o curte de 50 de mp)...