Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
Asa e. Am facut greseala sa gazduiesc un virus in corp
si iata, de vreo doua zile stranut, tusesc si am nitica febra...:)
|
Ar trebui să fiți foarte mulțumit.
Să vedem cam ce posibilități există în ceea ce privește cauza:
-pricopsirea cu virusul este ispită. În acest caz, trebuie să fiți mulțumit că diavolul recurge la asemenea mijloace, asta arată că tremură pentru sufletul dv, nu e deloc sigur pe el. Probabil că a terminat cu ispitele obișnuite, cele "după fire" și este nevoit, acum, să încerce și asemenea soluții de disperare.
-pricopsirea cu virusul este tentație probatorie de la Dumnezeu. Trebuie să fiți mulțumit că vă încearcă într-un mod, totuși, atât de benign, ca să nu spun delicat, precum este făptura unui virus al răcelii. Gândiți-vă în ce chip au fost încercați martirii noștri, care ar fi vrut să dea groapa cu lei pe două zile de guturai.
-pricopsirea cu virusul este pedeapsă expiatorie. Trebuie să fiți mulțumit, "nițică febră" pe lumea asta nu se compară nici chiar cu un singur minut petrecut la cuptorul purgatorial.
-pricopsirea cu virusul este mijloc divin de a evita un rău mai mare. Vă obligă să stați în casă? Sau la restrângerea ieșirilor? E bine. Gândiți-vă că poate că evitați o nenorocire astfel.
-pricopsirea cu virusul este un rău temporal mic pentru un bine spiritual. De exemplu, aveți posibilitatea de a citi postările mele. Altfel, ar fi trebuit să faceți curat prin casă, sau cine știe ce altă treabă, pe când așa stați în fața calculatorului și vă delectați cu ce scriu eu.
-în sfârșit, mai există posibilitatea ca pricopsirea cu virusul să fie doar atât. Nimic metafizic. Nimic în spatele ei. Am o veste bună: vă crește imunitatea. Peste numai câteva zile, celulele dv albe vor fabrica în serie o nouă armă, care se potrivește precum cheia în lacăt asupra acestui virus care acum vă chinuie. Ce arsenal vă va curge prin sânge ! Așa-i că merită "nițică frebră" ?
Cum vă spuneam. În orice caz, ar trebui să fiți foarte mulțumit!