View Single Post
Vechi 04.10.2007, 08:46:57
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Dragoste curata am trait la 18 ani, insa el se cam juca cu mine.. Prietenele imi spuneau ca nu ne potrivim. El insista, ma cauta, parea ca-i place sa vorbeasca cu mine,insa mi-am auzit critici, ma vorbea la cei apropiati. Nu stiu cum si cand mi-a intrat in inima. Dar o perioada nu am putut sa iubesc pe altcineva. Asteptam ca el sa inteleaga ca eu il iubesc si sunt in stare sa fac multe pentru el. El intre timp a facut o vizita chiar prietenei mele bune, a incercat sa o invite in oras. Aceasta mi-a spus! Dupa mult chin am hotarat ca as putea suferi mai mult daca voi continua. Sa mai spun si ca amice de-ale mele m-au sfatuit sa ma culc cu el, poate imi trece! Dar n-a fost asa. M-am dus la spovedanie, mai des ca de obicei. Parintelui i-am spus ca s-a terminat. Dar in inima mea inca sufeream. Cativa ani nu am putut gasi pe altcineva. Dar s-a milostivit Dumnezeu si l-am reintalnit! Acelasi, sarmant, atent, interesat de mine, m-a invitat repede la el in dormitor! Insa l-am privit cu alti ochi. Mi-am dat seama cum ar fi viata alaturi de el. Avea o prietena cu care locuia, cand aceasta era plecata se ducea la alta, ceruse intalnire unei a treia! Am aflat chiar ca facuse avansuri unei amice apropiate mie... Mi s-a facut sila. Insa pana atunci nu-l vazusem cine e. La scurt timp l-am cunoscut pe sotul meu. E o diferenta imensa.
La mine leacul a fost timpul. Si m-a ajutat Dumnezeu sa-l vad cum e cu adevarat si sa nu cad in ispita.
Reply With Quote