Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Acum vreo citiva ani a fost un scandal pe tema asta cu un calugar de la Cernica. A mai fost unul prin Constanta. Ca sa nu mai vorbim de calugarul care a crucificat o calugarita. Nu i-am vazut pe ortodocsi iesind cu topoare si coase la lupta impotriva acestui lucru pe care nu m-am grabit sa-l denumesc "fenomen". Dar cred ca ar trebui sa iau exemplul dumneavoastra si sa ma inspaimant si eu de ignoranta ortodocsilor vis a vis de propriile probleme.
PS Cam care ar fi fost dimensiunea framintarilor in rindul ortodocsilor daca papa ar fi avut un copil? Iata ca patriarhul Romaniei are un copil si vad ca ortodocsii privesc problema cu multa detasare si chiar intelegere.
|
Noi vorbim de pacate foarte grave, nu de orice pacat facut de preoti. Daca cineva se duce la spovedit si spune ca a mintit o data il si impartaseste. Dar sa spuna ca traieste necununat, nu il impartaseste. Cu atat mai mult sa spuna un pacat din acesta care e strigator la cer.
Amintiti cred de un caz de homosexualitate, iar acel articol cu patriarhul am aratat ca e o aiureala a presei. Chiar daca ar fi fost adevarat ca patriarhul inainte de calugarie a avut un copil se poate compara cu ce discutam noi?