View Single Post
Vechi 07.06.2012, 23:19:57
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Povestea șocantă a unei femei care urăște Biserica Catolică și pe Moș Crăciun!

Biserica Catolică slovenă va plăti 50.000 de euro, daune pentru abuzuri sexuale

Un bărbat costumat în Moș Crăciun ținând o fetiță în brațe: imaginea o va urmări toată viața pe o femeie de 47 de ani. Aceasta a câștigat, după 10 ani, un proces împotriva lui Wilfred Baldwin, preotul din imagine, aflat în slujba Bisericii Catolice.
În copilărie, ea a fost violată de preotul pedofil și se pare că nu a fost singura. Wilfred Baldwin a profitat în trecut de mai multe fetițe în numele Bisericii Catolice, potrivit dailymail.co.uk.
Pentru JGE, chinul a durat doi ani, iar când s-a întâmplat acest lucru ea avea o vârstă de șase ani și locuia într-o casă de copii care aparținea bisericii. Femeia povestește cum acea perioadă i-a marcat întreaga viață: „Nu pot să suport Crăciunul pentru că preotul m-a violat și agresat sexual costumat în Moș Crăciun".
Mai mult, dupa ce o viola, preotul o obliga să pună bani în cutia milei, spunând că așa i-a spus Dumnezeu: „Îmi spunea că este numai vina mea. În plus, mă punea să-i dau și bani pentru cutia milei sub pretextul că Dumnezeu i-a spus că asta trebuie să fac".
Chiar dacă are o carieră de succes și o familie minunată, fiind mamă a trei copii, imaginile care i-au distrus copilăria încă o urmăresc, are coșmaruri și de câteva ori chiar a încercat să se sinucidă.
După mulți ani de procese, tribunalul a decis că preotul și reprezentanții Bisericii Catolice din Marea Britanie se fac vinovați de aceste fapte și trebuie să plătească despăgubiri în valoare de milioane de euro victimelor.