Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
Mai nou Boc e Dumnezeu? Tu citesti ce scrii?
|
Dacă nu e el... atunci poate că pentru voi este trioul Ponta&Antonescu&Constantin sau don Georgio&Iliescu&Isărescu sau doar n-o fi fostul prefect Nicoară?!
Cică l-a invitat Boc la o dezbatere, a sosit la fix și Nicoară nu venise, a stat Boc ce a stat, și-a făcut poze și a plecat și cică a apărut și Nicoară după 2 minute... și a lansat zvonul că Boc a fugit pe scara de incendiu.
Păi dacă nu ești serios și nu vi cu un sfert de oră mai înainte sau măcar la fix degeaba mai dai vina tot pe Boc pe Boc pe Boc,
că nu ține.
La București Prigoană dezbate cu cartonul Oprescu... Mugur Mihăiescu vorbește singur pe la toate televiziunile că Marean e la făcut mici pe la romexpo...
Dar eu nu mă refeream la Boc ci la revoluția din '89 din 16-22 decembrie până la autoemanarea și erijarea tovarășilor securiști și bolșeviști și mai ales mă refeream la cântecul lui Cristi Pațurcă unde se vorbește despre robii lui Dumnezeu... și în citatul meu era vorba de cei ce mereu bagă de vină... până și lui Dumnezeu, în timp ce căpușa roșie USLașe li se gonflează și le șade pe cap exact ca o gogoașe înfuriată,
ca basca roșie a lui Măzărică și
gașca Olguței... și ei mulțumiți, fraierii, se fac că nu văd și că nu aud toate minciunile și matrapazlâcurile lansate așa ca niște zvonuri și bârfe contra nevinovaților... defapt toate sunt niște răutăți mincinoase și viclene cu minterese electorale și materiale... păcălind credoolii că cică or să dea... mai ales din 2013.
O să vă dea peste nas... căci ați mirosit
despre ce este vorba.
Votați cu băștile albe ale străjerilor regelui Carol al II-lea, nu cu cele roșii...
...dacă veți căuta între candidați poate veți știi cu cine să votați până la urmă!
Votați binele... pentru Hristos, și nu veți greși!