Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina
Depinde de sensibilizarea individuala,mie una nu-mi miroase a plata divina cand vine vb de o raceala sau o durere de burta,ci doar niste banale disfunctionalitati care au legatura cu proasta grija pe care o avem pt propria sanatate!
Nespalatul mainilor in locuri publice,o dieta precara,lipsa miscarii in aer liber...
Este perfect logic ca dupa ce ai venit in contact cu o persoana bolnava de gripa,sa ai toate sansele sa dezvolti si tu boala!Nu este nimic supranatural!!!
|
He, he!... Vezi, tocmai aici e buba. Ca gandim asa transant. Pai, un accident mortal de masina nu are si el explicatii, "perfect logic"? Are, nu-i asa? Putem explica totul, in amanunt.
Atentie, Yasmina, la modul de a gandi problema aceasta cu bolile.
Multi pica in capcana de a confunda senzationalul cu Dumnezeirea, cand, dimpotriva, Hristos a trait umil printre noi si inca mai traieste imbracat tot in umilinta si mare, nespusa discretie...
Oare lipsa miscarii, care conduce la obezitate sau diverse forme de tulburari ale circulatiei, apoi simplele miscari ale mainii cand fumeaza omul, acolo, o tigara: nu sunt expresii ale unor miscari duhovnicesti ascunse?
Simla durere de cap nu e deloc chiar simpla. Si faptul ca noi explicam stiintific o afectiune sau alta, grava sau usoara, repet (asa cum ziceam intr-o postare anterioara): nu are nici o legatura cu abordarea duhovniceasca a etiologiei bolilor.
In fine, nu stiu de ce m-am apucat sa scriu atat pe un subiect care de fapt se dezvolta singur in noi, pe masura ce studiem si cugetam singuri. Imi cer iertare ca am facut pe profesorul. Stiu ca poti intelege singura mai bine decat mine, daca voiesti.
Domnul fie cu tine, cu noi toti!