Yasmina, pofta buna! Imi parte rau ca te-am intristat...
Frate Mosneag, nici eu nu vreau sa polemizam. Eu credeam ca vorbesti despre Sfantul Maslu si am postat in consecinta. Nu imi inchipuiam ca la Sfantul Maslu sa ajunga si oameni de alte confesiuni, dar ma rog, totul e posibil... In rest, sigur ca Dumnezeu are planurile lui cu fiecare in parte. Cat despre vindecarile la sectanti - ca era candva unul pe forum care zicea ca de cand a parasit BO si a intrat in secta, l-a vindecat Dumnezeu de betie sau nu stiu de ce - permite-mi sa ma indoiesc ca vin de la cine trebuie.
Ioan Cezar, ideea era ca sunt bolnavi - foarte putini - care ii dau slava lui Dumnezeu si in boala si nu vin la biserica doar ca sa se roage pentru vindecarea lor. La trup sunt bolnavi, dar la suflet nu, si acei oameni sunt mai fericiti decat mine si decat tine care ne plangem aici de toate aiurelile, desi nu suntem nici ciungi, nici orbi. Cred ca din toata biserica, acestia doi sunt cei mai sanatosi.