View Single Post
Vechi 09.06.2012, 01:16:58
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Exista din pacate si nefericita posibilitate ca in interiorul persoanei x sau y sa se afle persoana z, pe care n-are rost sa ti-o descriu, dupa cum poate exista, intr-o proportie mai mica, si varianta inversa.
Bun. Si cum sa fac diferenta? Adica sa si constientizez ca e ok dpdv crestinesc,sa-mi si placa de ea,sa impac si capra si varza?? E greu...

Citat:
Ati incercat vreodata sa mergeti la biserica impreuna? Poate va ajutati unul pe altul sa gasiti ceea ce cautati, in cazul in care vreunul dintre voi n-a gasit deja. Hai ca mi-ar placea sa avem o nunta!
Gandesti prea departe

Citat:
Oare si-o fi gasit cineva, vreodata, jumatatea, chiar aici pe forum?????
Ca pe net, in general, stim bine ca se intampla frecvent.
Daca ar fi facut-o cineva banuiesc ca s-ar fi stiut,nu vad ce motive ar avea sa ramana in anonimat. Insa cum se spunea,doar nu vreti sa devina si forumul asta site de matrimoniale. De fapt m-am mai exprimat in privinta asta: nu ar fi neaparat rau nici asta atata timp cat ar fi ceva serios. Dar va dati seama ca toti distrusii care n-au nicio treaba cu religia ar intra pe aici. Ba poate s-ar mai da si falsi numai sa agate vreo eventuala frumusete de fata,si atunci ce folos ar mai avea??

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Raoul, hai in Catedrala din Cluj, ca te duc la petit!
Si la biserica mea sunt, dar in Catedrala si mai multe!
Sunt atatea fete, frumoase, imbracate decent dar si tineresc! Cu fețe luminoase si blande.
Hai ca ma faci sa vin la Cluj,ca de mult mi-am dorit sa ajung si pe acolo

Si ca o concluzie,toate la timpul lor cred. Uneori poate si noi gresim,in sensul ca ne prea grabim. Dumnezeu le randuieste pe toate,doar ca uneori ne mai si departam de El Sau cel putin eu simt ca mai am si momente de cadere,de distantare,chiar daca "teoretic" cred in continuare,merg la biserica etc.

Si mai e ceva. Din ce vad eu parca fetele sunt cele care au din ce in ce mai putina nadejde ca ar putea gasi un baiat calumea,frumos,credincios etc.Ca baietii in general pot agata mai usor o fata,sunt destule. Dar fetele care se respecta si au cat de cat niste pretentii si niste standarde de la care sa nu accepte derogare,parca nu au asa multe variante din cate vad eu...
Reply With Quote