View Single Post
Vechi 09.06.2012, 07:51:18
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mara2008 Vezi mesajul
Am observat ca cineva pe forum vrea un document ptr ca sa dovedesc boala rebeccai ,....am sa o postez pe situl meu nu stiu daca reusesc ptr ca nu ma pricep ,as trimite pe forum dar nu stiu cum ,dar pe pagina mea de profil sunt niste poze cu ea poate sa o vada lumea cum arata la cei 33 de ani ,cine nu crede......
Draga Mara,eu am solicitat acest lucru nu pentru mine personal,ci pentru ca imi doream sa promovez pagina doamnei si pe facebook,iar oamenii pun intrebari,pana la urma este firesc.
Deasemenea,ca raspuns privat la mesajul pe care dansa mi l-a scris,i-am sugerat ca pe pagina respectiva sa insereze si contul si numarul de telefon,mail,daca este posibil,asa cum a facut-o si aici.Pentru ca cei care ar dori sa o ajute,sa stie unde pot trimite bani,pe cine sa contacteze etc.
Referitor la ceea ce s-a postat mai sus si eu sunt de parere ca un ajutor social ar fi cel mai important beneficiu pe care doamna l-ar putea obtine.
Pentru ca in rest,oamenii probabil vor ajuta,vor trimite niste banuti,pampersi sau eu stiu ce o mai fi necesar,insa pentru cata vreme?Asta e ceva de moment,pentru ca nimeni nu isi poate asuma pentru toata viata un asemenea ajutor si doamna se va trezi in scurt timp in aceiasi situatie in care se afla in prezent.
Nu cunosc ong-urile care se ocupa de asa ceva,insa daca cineva ar avea vreo idee in acest sens,ar fi minunat daca ar putea-o indruma.