View Single Post
Vechi 09.06.2012, 11:27:21
bogman margareta bogman margareta is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2011
Locație: BAIA MARE
Religia: Ortodox
Implicit raspund

Am sa raspund la citeva intrebari ,da eu o ingrijesc de cind s-a nascut [33] de ani ,am un baiat de 26 de ani ,care de 2 ani a ramas fara servici si nu sa putut angaja nicaieri cu situatia asta in care se zbate tara ,lucreaza pe unde poate cu ziua cind mai gaseste ,sotul meu are 35 de ani munciti si virsta de 58 de ani ,la fel si el fara servici,locul unde a muncit a dat faliment, ,si f bolnav, Banii de aj social 271 de lei si banii mei de as pers.510lei. este venitul nostru Din lipsa de tot felul si a tratamentului pe care trebuie sa o cumpar si nu am bani ,De un an incoace sa imbolnavit f tare ultimul diagnostic pus acum o luna este hemorgie digestiva ,au refuzat sa o opereze ptr ca este f slabita si are nevoie de tratament perfuzabil de lunga durata pina se recupereaza sa fie operata ,daca cineva so mai cumeta sa o faca,...Face crize de epilepsie f des ptr ca are lipsa de vitamine,si calciu ,care costa bani,de care nu dispunem si trebuiesc cumparate,......Deaceea am apelat la bunavointa credinciosiilor ptr prima data in cei 33 de ani pe care-i are ptr ca nu am cum sa o ajut ,numai daca voi ma veti sprijini ,....va rog sa o faceti in numele dreptului la viata si a BUNULUI D-ZEU ,DACA VRETI ,....MA SIMT F PROST SA FAC ASTA ,DAR NU AM ALTA SOLUTIE ,NU POT SA O LAS SA MOARA CHIAR DACA ESTE CU HANDICAP ,O IUBESC MAI MULT CA PRORIA-MI VIATA ,.....DOAME AJUTA
Reply With Quote