Doamna Bogman,
Eu nu stiam de dvs pana cand nu am fost contactata de Mara2008 care solicita sprijin.
Avand in vedere faptul ca la mijloc este o persoana in suferinta-si ma refer aici la fiica dvs- am considerat ca asa este omeneste si crestineste sa va dam o mana de ajutor
sa iesiti acum din impas.
In urma convorbirii telefonice cu dvs, am ajuns la unele concluzii, unele dintre ele vi le spun aici:
* sunt convinsa ca vor sari cativa oameni sa va ajute in acest moment ca sa iesiti din impas; aveti un pic de rabdare ca fiecare sa vada cu ce/cum/cand va poate ajuta
* aceasta modalitate de a va ajuta nu are cum sa devina una permanenta, fiecare avand propriile probleme si greutati
* pe viitor cred ca va trebui sa va ganditi sa obtineti sprijinul unei fundatii sau a mai multora, ori -asa cum v-am sfatuit la telefon- contactati pe mai marii bisericii din orasul dvs- PS Iustinian Chira si PS Iustin Sigheteanul, Episcopul Maramuresului si Satmarului- daca la preotul de parohie considerati ca nu ati gasit intelegere atata cat asteptati dvs.
Aveti aici adresa Episcopiei:
- Baia Mare, str. Avram Iancu nr. 5
- Tel: 0262/214614 ;Fax:0262/212546
Daca dvs. nu va puteti deplasa la Episcopie, deoarece Rebeca nu vrea sa stea decat cu dvs., atunci o poate face sotul sau fiul dvs.
Mai mult de doua ore nu cred ca dureaza sa contactati Episcopia, sa solicitati o audienta si sa stati de vorba cu cei care va primesc. Contactarea sau inscrierea in audienta se poate face si telefonic.
Trebuie sa stiti ca orice fundatie, orice institutie la care veti apela va dori, mai inainte de a va lua in grija, sa va cunoasca, sa va vada, sa faca eventual o
ancheta sociala privind
conditiile de viata si materiale pe care le aveti, intrucat oricare dintre ei vor socoti ca prioritar din partea dvs este grija pentru propria fiica si sa evalueze aceste posibilitati.
Iar daca vor constatata ca dvs
nu aveti nici o alta posibilitate de a va ajuta singuri, sunt convinsa ca vor avea grija dvs.
Nu trebuie sa va simtiti ofensata de faptul ca, chiar si unii useri de pe forum, doresc sa stie situatia dvs sau ca au solicitat o dovada scrisa asupra problemei dvs.
Atata timp cat aceasta problema este una reala si care se dovedeste atat de simplu, punand un document scris, nu aveti motive sa fiti dezamagita, suparata de solicitarea acestei dovezi. Inteleg insa ca, durand de atat de mult timp acest necaz al dvs., ati ajuns sa aveti si dvs probleme de sanatate si sunteti sensibila la neincrederea celor din jur.
Fiecare are problemele sale, iar unii din cei care vor sari sa va ajute,
poate nu stau atat de bine din punct de vedere material, dar din putinul lor gasesc de cuviinta sa va faca parte si dvs.
Acum vorbind din alt punct de vedere, incercati sa priviti lucrurile si altfel, daca Dumnezeu a avut pentru dvs aceasta mare incercare, cautati sa vedeti si partea plina a paharului, poate aceasta este crucea mantuirii dvs. si nu numai a dvs.
Va doresc mai mult optimism, va doresc sa va regasiti linistea si impacarea, va doresc sa culegeti intelepciune din incercarea pe care o aveti de trecut.
Sa va ajute Dumnezeu!