View Single Post
Vechi 09.06.2012, 22:03:46
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Fratilor si surorilor , eu , ca si o sora de a noastra , am observat ca suntem citiva care dorim sa ajutam acest copilas .
Incercarea prin care trece este suficient de solicitanta si se va intinde pe multe saptamini incepind de la operatie .
Eu vazindu-va dragostea m-am gindit sa ne unim si sa facem o nevointa de 40 de zile pt. a ajuta mai bine .
Daca doriti si daca sunteti de acord cu propunerea mea eu zic sa incepem chiar de miine , 10.06.2012 si sa facem al II-lea Paraclis al Maicii Domnului si acatistul sfintului Nectarie de Eghina .

Va rog inca o data sa ma iertati de indrasneala si sa nu luati aceasta propunere ca pe o obligatie de care nu se mai scapa(in sensul de moda) . Sau daca sunt frati care nu o fac public (este vorba de pomenire la rugaciune) , pot f. bine sa o faca in taina , la pravila lor .

Eu va spun ca miine :
D. 10.06, o voi pomeni pe micuta cu cele 2 rugaciuni .

Daca voieste cineva sa mi se alature in aceasta forma il rog sa spuna !
Foarte buna initiativa. De asemenea, s-a initiat un nou grup de rugaciune pentru fiica Margaretei Bogman, Rebecca.
Eu propun totusi ca in zilele de luni si marti sa ne rugam mai multi, la ora 21, cu al doilea pacalis si acatistul Sf. Nectarie, cum era stabilit initial, apoi in celelalte zile, cate o singura persoana, fiecare cand va voi. Asadar, puneti-ma si pe mine luni si marti, la ora 21 si aruncati si un ochi pe topicul Margaretei Bogman.
Doamne ajuta!