Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Doar pt ca are o raspandire larga,nu inseamna ca devine regula majoritatii.
|
Acea raspandire larga de care vorbesti,din pacate,ocupa majoritatea. Asa ca generalizez,de ce nu? Nu-mi place sa ma ascund de adevar,oricare ar fi el. Traiesc printre tineri,socializez cu tineri si tinere,si putini mai constientizeaza cu adevarat toate aceste aspecte. De fete am spus,de la 15-16 ani numai ele stiu cate au in cap.
Citat:
Ca parinte trebuie sa fii intelept,in tot cazul mai intelept decat un pusti de 17-18 care vrea sa te manipuleze dupa cum ii place lui de cuviinta.
|
Pai manipuleaza-i tu atunci,ca esti inteleapta. Sa te vad,POTI?? Faci si tu ca francezii care ne scot ochii ca nu ne integram rromii,ca au dat navala peste ei. Pai sa-i integreze ei daca sunt asa de destepti! Idem si in cazul tau,ocupa-te tu,sau sa te vad cum o sa te impui cand vei avea copii de varsta asta,mai ales o fata careia i-a luat mintile un baiat cu BMW.
Citat:
Vad ca te faci ca nu intelegi...nu te trimit in vacanta cu parintii si bunicii,ci cu cei de seama ta,cu care ai mai multe in comun,specific varstei(veri,unchi...).
|
Nu ma fac ca nu inteleg,expun lucrurile asa cum sunt. Nu-mi place sa deformez autenticitatea lor. Cat despre acest aspect sa stii ca sunt de acord,si anume sa fac o excursie cu verisori/verisoare. Poate chiar vara asta o sa se intample. Ramane de vazut.