Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
Se vor rezolva lucrurile cu ajutorul lui Dumnezeu. Incercati sa fiti mai increzatoare.
|
Sincera sa fiu nu vreau sa par excesiv de pragmatica,cred in puterea Lui Dumnezeu cu toata fiinta mea,insa mai stiu ca este nevoie si de om sa actioneze ca lucrurile sa se miste.
Pentru cineva aflat intr-o situatie limita ca a dansii,nu incalzeste prea mult un asemenea indemn,ci are nevoie si de lucruri materializate,de un ajutor mai palpabil al semenilor prin care sa vada ca lucrurile se misca.Cand iti vezi copilul ca se stinge sub ochii tai,nu prea iti da mana sa fii prea increzator si sa spui "Lasa,mi-o ajuta Dumnezeu,o sa fie bine!"...
Pe acest forum cred ca sunt si persoane care se pricep mai bine decat mine sau doamna in domeniul IT.Adica,din ce am inteles nici nu iti trebuie cine stie ce cunostinte complicate pentru a crea un blog.
Stiu ca nu toata lumea poate ajuta cu bani,dar poate unii pot ajuta creand un astfel de blog,poate altcineva are niste relatii la care ar putea apela sau a lucrat cu ong-urile de profil etc.Ori poate are o alta idee buna si de folos.
Dumnezeu lucreaza prin oameni,iar in momentul in care mai multi se aduna pentru a-si ajuta un seaman,atunci se aduna in numele Lui si Dumnezeu deschide usile.