View Single Post
Vechi 10.06.2012, 07:55:28
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Thumbs up

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Se poate creea destul de usor un blog pe site-ul Blogger;as putea sa-l creez chiar eu in cateva ore,bineinteles cu continutul pe care doamna respectiva mi-l va trimite sa-l editez(precum si pozele de rigoare).

Sau de ce nu chiar cu o descriere a povestei fetei scrisa de cineva talentat(nu sunt eu persoana aia).
Deci pot face eu blogul,posibil luni dimineata.

Relatii la ong-uri nu am,iar bani...hm,vom vedea...sunt implicata in destule proiecte pana acum...nu promit nimic!

Astept raspuns si ajutor pt redactarea materialului de pe blog.
Super Yasmina,minunat!O sa incerc eu astazi sau luni sa lucrez putin la povestioara.Nu stiu daca sunt cea mai talentata persoana,dar incerc.Desigur,daca cineva considera ca este suficient de creativ,se poate implica.
Dupa care vom promova blogul acesta fiecare oriunde se va putea.De acolo,Dumnezeu va lucra,vom vedea ce se intampla,cine este dispus sa se implice etc.

PS:Mai este ceva ce eu nu am inteles si anume daca doamna primeste in momentul de fata vreun ajutor social de undeva si in valoare de ce suma este.Nu de alta,dar s-ar putea sa fiu intrebata.Multumesc!