10.06.2012, 20:34:47
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 02.01.2010
|
|
Citat:
În prealabil postat de bogman margareta
In urma cu 33 de ani s-a nascut Rebecca fica mea[ din carucior] bucuria noastra ,a fost umbrita imediat de aflarea vestii cum ca este paralizata total,cu diagnosticul pus de un neuro-chirug....TETRAPAREZA-SPASTICA PE FOND MICROCEFAL ,CU CRIZE DE EPILEPSIE.Imediat dupa externare au urmat ani si ani de tratament prin centrele de recuperari din tara,dar fara rezultate prea grozave.Am vindut o serie de lucruri de valoare din casa neavind posibilitatea de a face rost de bani ptr. tratarea ei.Ani multi au trecut pina am reusit sa ne punem putin pe picioare sa ne refacem caminul ,dar viata ne-a ingenuncheat din nou acum 2 ani cind sotul meu cel care era stilpul familiei a ramas dupa 35 de ani de munca fara servici,.Din toata mizeria asta prin care trecem Rebecca sufera cel mai mult,neavind posibilitate de-ai oferi nici macar strictul necesar unei pers. cu handicap.Am incercat de ceva timp sa va cer ajutorul ,dar fara rezultat.......in urma cu 7 luni s-a imbolnavit din nou foarte tare a slabit ,si recuperearea ei nu ete posibila ,numai daca ii face o interventie chirurgicala avind usoara hemoragie digestiva .Nimeni nu se cumeta sa se apucede aceasta operatie ,pina nu primeste un tratament perfuzabil de lunga durata pina prinde putere ,De alimentat nu pot so alimentez ptr ca refuza hrana pe gura,Toate astea costa bani ptr ca mi-am luat raspunderea ca o ajut,in fata lui D-zeu ,Dar daca incep sa-mi vind lucruriile din casa iar ca sa-mi pot intretine copila bolnava pina se intimpla o minune in viata noastra, cum ,?? cind?? mai pot eu reface caminul sa traiesc in liniste la batrinete....,....CHIAR DACA ESTE CU HANDICAP ,NU VREAU SA MOARA O IUBESC MAI MULT CA PROPRIA-MI VIATA .....MULTUMESC .....AM VRUT PE SCURT SA AFLATI POVESTEA VIETII NOASTRE,....DOAMNE AJUTA,...
|
Inteleg ca prima urgenta ar fi acele perfuzii pentru a se putea hrani si a putea fi operata? Cat ar costa ele ?
|