Citat:
În prealabil postat de ioanna
Vox populi clujean: usl si pdl= aceeasi mizerie, insa usl sunt priviti ca fosti comunisti, iar pdl ca fosti securisti :) Doamna Cornea nu poate sustine structurile neo Securitatii.
|
Adică nu era nașul sau finul lui Ponta ăla ce conduce SRI-ul?
Ați înghițit și gălușca asta roșie că cică PDL-ul sunt securiștii...
Sunteți atât de naivi... Probabil că Virgil Măgureanu sau prietenii lui Iliescu nu or fi fost securiști... păi de ce crezi dumneata că au obținut în 2000 PDL sub 10%... că erau securiști și nu comuniști? Păi securiștii și comuniștii au fost tottimpzul mână în mână, o mână spală pe altă și ambele spală putina la greu.
Sunteți atât de ușor de păcălit de flașnetari, atât de creduli că nu mă mai mir... vă lansează bârfa vicleană, vă ajută și vă arată ce să urâți și voi gata... credeți... dar de ce nu citiți în sufletul omului, în mintea lui și de ce nu priviți la faptele lui?
Singuri v-ați tăiat craca de sub picioare... și acum România se duce la vale... până-n iad... când o să înceapă să frigă focul la piciorușe... abea atunci o să vă amintiți. Va fi mult prea târziu... căci din capcană nu mai poți să ieși oricât te zbați.
Eu până atunci mă bucur împreună cu cetățile Domnului:
Suceava, Cluj, Brașov, Arad, Târgu Mureș... și cu toate satele cucerite de Horia Mocanu și PPDD.