View Single Post
Vechi 11.06.2012, 12:34:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestina obisnuita Vezi mesajul
Da,intr-un fel ai dreptate,frate Alin B,dar fapta trebuie imbinata cu rug.Gandeste-te ca poate unii din noi nu avem posibilitatea sa ajutam acest caz in mod material,si ca din iubire facem rugaciuni.Lista cu cine se roaga trebuie facuta ca sa fim siguri ca se roaga cineva zilnic
Si nu putem sa incercam sa fim siguri si ca ajunge macar o anumita suma la doamna cu probleme?

Ea un ajutor material a cerut in primul rand.

Citat:
si sa nu ne calcam pe picioare,de asemenea.
Sa nu ne calcam pe picioare cu ce?Cu rugaciunea?

Vorbesti serios?

Citat:
Sunt oameni de bunacredinta sa stii,si daca au zis ca se roaga chiar asa fac.
Numai ca asta nu e suficient.

Citat:
Nu ar fi ok daca ne-am face publice toti donatiile si ar vedea toata lumea,deoarece Hristos a zis sa nu stie stanga ce face dreapta
N-ar fi asta valabil si pentru rugaciune?
De ce putem trambita rugaciunea dar trebuie sa tinem secret ajutorul material?

Citat:
si daca dam,sa dam in taina,caci asa vom fi rasplatiti,iar nu daca ne mandrim si iesim in fata cu surle si trambite si strigam in gura mare ca am dat cuiva neajutorat.Iarta-ma si Doamne ajuta
Nu e mandrie este din considerente practice, cum am zis mai sus sa fim siguri ca se aduna totusi o suma rezonabila.

Si poate nu doar luna asta ca in ceea ce priveste rugaciunea sunt sigur ca nu va tine mai mult de o luna.

Si femeia asta lupta cu problema ata de 33 ani. Adica de 396 luni, zi de zi facand mult mai multe decat citind o rugaciune de 1/2 ora.

Cred ca putem face si noi ceva si sa punem umarul macar cateva luni la problema dansei.

Se mai faceau niste calcule pe alt topic ca pe forumul asta s-ar putea strange 6000euro.
Nu, nu se pot strange cred nici a 10-a parte din banii astia, dar ceea ce propun este mult mai modest - macar 500 ron pe luna timp de 3 luni.

Dar sa stim ca se strang sigur macar banii astia.

Last edited by AlinB; 11.06.2012 at 12:39:26.
Reply With Quote