Citat:
În prealabil postat de ucenic
Papa sau Patriarh, Lazar Gog este mai inainte de toate un om al lui Dumnezeu. Si vorbesc despre d-lui in deplina cunostinta de cauza.
Eram inca ortodox pe vremea cand ii ascultam predicile. Iar cand l-am intalnit in Romania, l-am infruntat crestineste: "Stiti, eu sunt ortodox..." si dai si zi... insa el, dupa ce m-a ascultat cuminte, mi-a zis doar atat: "Va recomand 1 Corinteni 13..."
Domnul sa il binecuvinteze pe fratele nostru!
|
Exact ce am spus, predicatorii penticostali sunt idolatrizati, niciun credincios apartinand acestui cult nu mai cuteaza macar sa critice cele spuse de acesti predicatori...dar ce spun eu...nici nu se mai obosesc sa analizeze sub lumina Scripturilor si a bunului simt ceea ce ii invata acesti predicatori, inghit orice, pe nemestecate !
"Ucenicul" nu-si mai da seama de absolut nimic, este sub stare de hipnoza, deja nu este in stare sa-si dea seama cat de nociv este sa te hranesti de la izvoare oculte, din mituri pagane si credinte necrestine ! daca Lazar Gog, marele Lazar Gog spune ca in anul 2012 e posibil sa vina sfarsitul lumii, pe baza legendelor maya, crede si el, imediat, doar Lazar Gog a spus asta, nu??