View Single Post
Vechi 11.06.2012, 15:48:16
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
mai ridicole ca ale tale NU sunt. Auzi...cica Boc e sfant! L-o fi detronat pe Becali si i-a luat locul de razboinic al luminii
Tu ai susținut asta că Boc e sfânt ironizând prin exagerare textele mele pe care le răstălmăcești, iar eu am susținut practic că el e mult mai sfânt și viteaz decât oricare dintre USLașii trădători de neam și de țară...

Boc s-a dovedit curajos prin nenumărate alegeri în luptă cu fiara comunistă, cu criza, cu privilegiații, cu nesimțiții... nu alături de ea și de ei, și a dovedit asta și prin nesfârșite moțiuni de cenzură și declarații înțelepte.

Tu oare însă nu ești ridicol întreținând pe flașnetă fraza lui Iliescu: Tiranul e singurul vinovat..?

...tradusă de tine astfel: toți sunt la fel.

Nu dragul meu, diferențele există între unii și alții, iar condiția ca să le vezi este să nu-i mai crezi pe uslași și pe flașnetarii roșii care vă mint neîncetat de 66 de ani, să nu mai mânci din aluatul fariseilor ca să nu te întoxici ironizând răutăcios și credool nici împotriva regelui și nici a celor care s-au străduit să schimbe ceva în bine, sau să se sacrifice pentru noi ca să nu ajungem ca Grecia.

Tu i-ai crezut pe mercenarii electorali, pe toți ipocriții și populiștii fățarnici care plângeau pe spatele poporului victimă... victimile minciunilor și prădăciunilor lor. Acest fir stă dovadă... am dat atâtea exemple că mă doare capul. Însă voi plescăiți în continuare și căutați nod în papură și pete pe fețele sfinților... dacă le veți găsi nu uitați că ele sunt păcatele, mândriile și fărădelegile voastre!

Last edited by vsovivi; 11.06.2012 at 16:01:24.