View Single Post
Vechi 05.10.2007, 00:21:12
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu am generalizat, ci am facut referire doar la cei eretici, la secte, pentru ca asa au spus si Sfintii Parinti cu privire la modul lor de asa zisa "Reintoarcere la Dumnezeu". Eu nu pot arata cu degetul pe nimeni, dar se stie peste tot faptul ca ereticii sunt "dusi cu capul" in convingerile lor cu garantia mantuirii dupa nasterea din nou. Pai asa imi este si mie foarte usor in aceasta viata sa pun punct astazi tuturor viciilor, iar de maine sa accept ca Iisus este mantuitorul meu, sa ma nasc din nou, urmand sa cred ca voi intra in Rai negresit. Si mai am inca un motiv sa cred ca cei eretici deja au luat-o pe aratura inca de la inceput, si anume faptul ca cineva nu se poate schimba radical intr-o perioada relativ scurta de timp, pentru ca omul nu se poate lasa de vicii ca de niste haine, fie si pacate mai mici, pentru ca atata timp cat a slujit pacatului, atat timp ii va lua sa se lase si de el, plus ca omul insasi intr-o situatia strict impusa nu poate lua o decizie pozitiva in sensul schimbarii, adica a nasterii din nou, din motiv ca nu am fost facuti sa aveam asemenea abilitati. De aici rezulta ca nasterea din nou in ideologia ereticilor este aparent functionabila teoretic, dar practic se dovedeste a fi cu totul altfel, fiind o mare inselare.
Reply With Quote