Raspund,
Da am sa-ti raspund ,Rebecca nu se poate transporta in acest moment deloc ca sa merg cu ea la biserica ,bineiteles ca am fost cu ea la SF MASLU,.si a fost inpartasit chiar de paste ,am chemat preotul acasa ,mi-a facut SFESTANIE ,se roaga si la biserica la noi multa lume ptr ea Suntem vizitati de preotul nostru cind poate ,nu se poate transporta deloc acuma in situatia ei sta mai tot timpul culcata in pat.In ceeace priveste perfuziile cit costa ,fiecare perfuzie ne costa ,in jur de 60 de lei ,si in prima faza trebuie sa primeasca zilnic, zece zile ,mai apoi facuta un ecograf si analize de singe ,si transfuzii de singe ,o medicatie ,corespunzatoare care costa destul de scump ca nu primesc compensat nimic,Trebuie sa vina acasa o asistenta sa-i puna zilnic perfuzia ,si supravegeata si aia costa ,,Nici nu stiu ce sa va spun cu ce aport se fac treburiile astea ,pe care eu nu le-am stiut,Da azi am primit de la doua pers. niste bani ,nu stiu daca vor sa le spun numele am sa-i intreb ,din care bani azi am cumparat deja trat. pe doua zile,...astea sunt ultimele mele informatii care vreau sa le prezinti Laura draga ,daca vrei....DOAMNE AJUTA
|