View Single Post
Vechi 12.06.2012, 01:07:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Alin, nu toata lumea care vede anuntul doamnei de pe forum isi permite sa faca o donatie, avand ei insisi o situatie mai modesta, insa ajuta si ei cum pot, cu o vorba de mangaiere, cu o rugaciune sau fac cunoscut cazul doamnei pe alte site-uri, la biserica, printre cunoscuti. Poate sunt unii din Baia Mare care cunosc un loc de munca disponibil pentru fiul si pentru sotul doamnei si-l fac cunoscut sau macar se intereseaza. Si asta inseamna fapte si sunt la fel de binevenite ca altele! Apoi, din cei care fac donatii, nu toti au posibilitatea sa-i ajute pe toti care pun anunturi pe forum, asa cum si-ar dori sa o faca si-si aleg un caz,doua, de aceea, a face publice listele de donatii poate crea suparari celor care au solicitat ajutorul si-i pun intr-o situatie delicata pe cei care au ajutat pe unii, nu si pe altii. Doamna Bogman ne poate tine la curent saptamanal cu situatia dansei, daca apelul a avut ecou si a primit ajutor, pastrand confidentialitatea datelor donatorilor.
Fapte, nu vorbe..
Ne-am obisnuit prea mult sa dam forward -uri si mass -uri inclusiv la mesaje deplasate/expirate/mistocare crezand ca am facut mare fapta buna.

Nu le cere nimeni sa dea sute de roni, daca si-ar contabiliza cineva cheltuielile nu tocmai neaparat utile cred ca s-ar strange macar cateva zeci..

Fiecare din noi da mai mult pe abonamentul de Internet, cablu, telefon, pe pizza de weekend si mai stiu eu ce, decat ar putea sa trimita la aceasta femeie ca sa o ajute cat de cat si ne dam mari nevoiasi.

Am spus si o repet (probabil n-ai citit) - n-au decat sa transmita pe privat sumele trimisa lui glykys si ea sa ne spuna cati bani s-au strans efectiv.

Pentru tine - doar un alt "caz umanitar", sunt multe "cazuri umanitare" dar asta e mai mult decat atat si pana n-ai sa ai un copil (si mai e nevoie si de alte lucruri) n-ai sa incepi sa intelegi de ce.

Am uitat de se pare de pilda cu banul vaduvei..de ce sa dam chiar si putin (celui de langa noi) si sa primim mult (de la Dumnezeu) cand putem sa nu dam deloc (doar vorbe si asa vartoasa rugaciune ca si cand am avea mare har si trecere la Dumnezeu)..si sa asteptam multeee..

Last edited by AlinB; 12.06.2012 at 01:19:00.
Reply With Quote