View Single Post
Vechi 12.06.2012, 13:55:00
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Vorbind despre mine, intr-adevar, nu sint genul tacut (cit as vrea sa fiu!) dar macar (zic eu) nu vorbesc despre mine! Asta pe de o parte. Pe de alta parte, sintem pe un forum de discutii, cum bine ati spus. Pai sa-l lasam forum de discutii si sa nu-l transformam in adunare NP.
Dvs aveti o tactica precisa: Puneti intrebari despre ce fac np si cum vad lucrurile, apoi, daca vi se raspunde la modul general spuneti ca nu vi s-a raspuns la intrebari, iar daca vi se raspunde concret spuneti ca np vorbesc prea mult despre ei sau ca forumul se transforma in adunare np. Nu suntem sfinti, e clar, dar nu vi s-a atacat credinta, nu vi s-a facut psihanaliza, nu vi s-a cerut socoteala de ce credeti asa si nu altfel sau de ce nu veniti in alta biserica, cum faceti dvs, dar totusi dvs spuneti ca vi s-a confirmat ceea ce stiati mai dinainte, ca sectantii e rai. Pai asta puteam sa va spun si eu de la inceput...

Draga mea doamna, cum as putea eu totusi sa va raspund la intrebari despre np fara sa vorbesc despre np? Marturisesc ca nu stiu cum as putea sa va multumesc, asa ca ma las pagubasa. Sper macar ca dvs sunteti multumita de dvs si ca aveti impliniri duhovnicesti pe calea pe care o urmati. Si va doresc din suflet multa propasire.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14