View Single Post
Vechi 12.06.2012, 16:15:32
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
am spus: "osutafaraunu" agreeaza varianta ca Bisericii sa-i fie virate venitul in proportie de 100%, nu ca asta ar fi practica cultului adventist; fapt confirmat si din ultimul dumneavoastra mesaj unde faceti o trimitere la practica bisericii primare in cadrul careia primii crestini isi vindeau averile si aveau toate "de obste", cu alte cuvinte, intr-o discutie anterioara ati spus ca ideal ar fi ca zeciuiala sa fie de 100% asa cum procedau primii crestini, eu la asta m-am referit si nicidecum nu am emis ideea ca cultul adventist ar pretinde 100% din venitul enoriasilor.

nu e cazul sa purtam aici discutia daca cultul adventist sau altul este indrituit sa primeasca 100% din venitul enoriasilor, deoarece in Scripturi gasim consemnat ca apostolii erau cei care supervizau intreaga operatiune (bunurile sau banii erau pusi la picioarele apostolilor), ori adventistii nu au asa ceva (apostoli).
Aveți dreptate, nici adventiștii, nici penticostalii, nici ortodocșii nu au așa ceva, căci apostolii și vremurile apostolice au apus de mult... Scuze de offtopic!