View Single Post
Vechi 07.09.2006, 08:50:34
primus
Guest

Implicit

citind mesajele voastre de pe acest topic, vad ca multi dintre voi ar fi facut cariera in perioada comunista: militati deschis pentru cenzura si pentru eliminarea celor care nu gindesc la fel ca voi. va repet, nu sunteti primii oameni care gindesc asa: si hitler, si stalin si multi altii au procedat la fel inaintea voastra.

voi spuneti: ceea ce cred eu e adevarat. tot ce cred altii - care ma contrazic - este fals.

cum adica televizorul e arma diavolului? dar cine va pune sa va uitati la el? nu va place, schimbati programul! nici ala nu va place, inchideti-l! e simplu. omul are controlul asupra a ceea ce consuma (mincare, televizor, religie, carti etc). asa ca nu vad de ce atita lamentare.

oamenii echilibrati sunt mai toleranti si se descurca mai usor in "jungla" in care traim. altii sunt speriati de ofensiva televizorului, internetului, mass-media in general... asta e, fiecare dupa posibilitati.

cine va pune sa va uitati la emisiunile penticostale de pe nu stiu ce post teve? uitati-va la un film frumos, urmariti o emisiune interesanta, amuzati-va la un spectacol bun. cam asta e ideea. intr-un cuvint, TRAITI!
Reply With Quote