View Single Post
Vechi 12.06.2012, 18:15:23
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Aline, noi am mai vorbit pe privat, de aceea m-am abtinut sa iti scriu de la inceput, stiind ca esti un om cu intentii bune.

Ti-ai spus punctul de vedere, gata, nu e cazul sa te erijezi acum in a judeca persoanele care sunt credincioase sau nu, care sunt ipocrite sau ba. Deja ai jignit niste persoane care chiar au donat, din multul sau putinul lor (chiar astazi m-am intalnit cu o forumista, care mi-a dat sa trimit niste bani, in ciuda faptului ca era perfect instiintata asupra indoielilor care planeaza asupra acestui caz, si care nu a scris niciun cuvintel pe acest topic). Si, de asemenea, ai mai jignit si persoanele care s-au inscris la rugaciune pe topicurile de la umanitare, considerand fie ca nu au facut ce s-au angajat, deci acuzandu-le de ipocrizie, fie ca jertfa lor a fost inutila. Daca vei revedea prima sau a doua pagina a topicului, vei vedea ca, in urma propunerii Crestinei obisnuite, doamna Bogman a acceptat si acest fel de ajutor, prin rugaciune. Te rog, ajut-o cum crezi tu mai bine, dar nu mai presara sare pe rana!