puterea de seductie de care vorbesti tu Anca nu e de la Dumnezeu..sunt oameni care cunosc anumite trucuri de a se face mai placuti(gestica,mimica,vestimentatie etc)nu trebe sa-si puna femeile fuste scurte sau barbatii pantaloni stransi pe fese..te poti juca in schimb cu mintea cuiva altfel .chiar punandu-ti o fusta pana-n pamant.aici trebe un pic de psihologie...care e de la necuratul(zic unii).!Eu sunt f.constienta de puterea mea de seductie..dar stiu in acelasi timp ca este o arma a celui rau ca nu e spre folosul meu sufletesc ..el ma sfatuieste ce sa vorbesc,cum sa ma fardez,imbrac.fara a fi o vampa.Nu va imaginati acum ca sunt de o frumusete fantastica,sunt om obisnuit.Nu-mi mai folosesc puterea de seductie decat f.rar.in cazuri extreme..ultima data l-am ajutat pe sotul meu sa se transfere de la fac.din targoviste la cea din bucuresti(teologie)dupa ce el incercase sa vb.cu IPSNifon de vreo 7-8 ori.nu stiu acum cat a fost puterea mea de seductie si cat voia lui Dumnezeu,care a aranjat astfel lucrurile incat sa-i arate sotului meu cat de bine e sa ai o nevasta:D
|