View Single Post
Vechi 13.06.2012, 11:11:34
bogman margareta bogman margareta is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2011
Locație: BAIA MARE
Religia: Ortodox
Implicit multumesc .

Va multumesc ptr , toti cei care cred in suferinta mea ,si celor care au suspiciuni ,ma doare sufletul ranit de atita durere ptr cei care ma jignesc si in continuoare imi cer zeci de explicatii care le-am dat de atitea ori sunt postate ,nu mai stiu cum sa ma comport sa nu supar pe nimeni, cum sa procedez sa fie bine sunt la pamint cu nervii si cu morala ,,...va rog cei care pot sa ma ajute sa ma ajute cei care nu cred sa nu o faca ,....ptr ca nu mai stiu ce sa mai fac ,.....am sa va dau amanunte ,incodata ,;ACUM 6 SAPTAMINI MEDICII AU FEFUZAT SA O MAI TRATEZE ,MOTIVIND CA ARE 33 DE ANI SI CA TREBUIA DEJA SA MOARA ,DUPA STATISTICI NU TRAIESC PERS. CU DIAGNOSTICUL EI DOAR 25-27 DE ANI ,Am luat aceasta initiativa ca MAMA ,CU AJUTORUL BUNULUI D-ZEU SA O SALVEZ SA INCERC SA O TIN IN VIATA Am apelat la un medic care o cunoate de ani de zile ca sa -mi recomande o medicatie un tratament care sa o ajute ,si asta incerc sa fac pe cont propriu sa o salvez ,si am apelat la voi ,cei care vreti sa ma ajutati sa se recupereze sa o pot duce la operatie .In ceeace priveste pe sotul meu nu am scris nicodata ca-i somer ,am ascris ca a ramas fara servici de mai bine de 2 ani ,si atit ,...nu stiu cine scoate atite si de unde ??????In fata lui D-ZEU VA CER IERTARE DACA PE CINEVA VA SUPARAT CE AM SCRIS ,VA ROG DIN SUFLET ,PUNETI-VA IN SITUATIA MEA ,...UN MINUT ,......IERTATI-MA VA ROG DACA PUTETI,,,,,,, SI AJUTATI-MA CEI CARE VRETI ,,.....DOAMNE AJUTA.........
Reply With Quote