View Single Post
Vechi 13.06.2012, 19:33:24
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IOLANDA Vezi mesajul
Din suflet va rog ,pe cei care vreti si puteti sa spuneti ,doar o scurta rugaciune pentru fina mea Camelia-Elena ,care acum in acest moment trece printr-o operatie destul de dificila la spitalul oncologic din Cluj...este inca tanara ,la cei 41 ani ,are 2 baieti si este foarte disperata,cu toate ca ea este credincioasa,iar eu am incurajat-o telefonic cit de mult am putut.....eu si sora mea ne rugam ptr.ea acum,insa cred ca ar fi binevenita si alte rugaciuni ale unor crestini ortodoxi.....multumim din suflet ,iar Dumnezeu sa va faca parte din plin ,ptr,nevointa d-tra.....Doamne Ajuta!!!!
Stapane Doamne Atottiitorule, Imparate sfinte, cela ce pedepsesti dar nu omori: Cela ce intaresti pe cei cazuti si ridici pe cei surpati. Cela ce usurezi suferintele oamenilor, rogu-ma Tie, Dumnezeul nostru,pe roaba Ta Camelia-Elena, cea ce patimeste cerceteaz-o cu mila Ta. Iarta-i toate greselile cele de voie, cele din stiinta si cele din nestiinta.

Asa Doamne, trimite din cer puterea Ta cea tamaduitoare si vindecare ii daruieste. Stinge-i aprinderea, potoleste-i patima si suferinta.

Tamaduieste-o pe ea roaba Ta Camelia Elena . Ridic-o din patul durerii precum oarecand pe soacra lui Petru, si pe slabanogul cel pe pat adus la Tine si indata l-ai vindecat. Asa si acum Milostive Doamne, pe cea ce patimeste, cerceteaz-o si vindec-o si-i daruieste sanatate , fiindca singura este cela ce ai alinat neputintele si durerile neamului omenesc.

Ca Tie se cuvine a ne milui, a ne mantui pe noi Dumnezeule, Dumnezeul nostru, si Tie slava inaltam, tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.