Citat:
În prealabil postat de bogman margareta
|
Dumnezeu sa o ajute pe Rebecca,pe dumneavoastra si familia!Imi dau seama ca nu este usor de dus o asemenea cruce.
Oricum,stim ca acest caz este real,mai ales ca ne-a confirmat si Adriana de la Cluj si cred ca faptul ca el este real si ca exista niste oameni care au nevoie de ajutorul semenilor,este cel mai important lucru,restul sunt detalii si pana la urma nimeni nu stie ce este in familia cuiva,nu e usor sa ajungi in asemenea situatii disperate si sa fii nevoit sa supravietuiesti si sa iti salvezi copilul.Dumnezeu intelege neputinta omului,bine ar fi sa incercam sa o facem si noi...
Impreuna cu Yasmina vom incerca sa lucram la blogul despre care am vorbit,insa s-ar putea sa mearga putin mai greut,pentru ca eu ma aflu in perioada de licenta acum,dar o vom face.
Imi pare rau ca personal nu pot ajuta cu mai mult de atat.
Deasemenea,am o intrebare la dumneavoastra,pe care probabil nu ati observat-o in avalansa de mesaje primite: m-ar interesa sa stiu daca primiti vreun ajutor social de la stat,ong si in valoare de cat este el.Ar fi bine daca ati putea mentiona o suma in plus care pe dvs v-ar ajuta lunar ca sa faceti fata cheltuielilor,asta in cazul in care vom incerca sa trimitem apelul si la niste ong-uri pentru un ajutor pe termen mai lung.Va multumesc,Dumnezeu sa va ajute!