View Single Post
Vechi 15.06.2012, 13:08:18
bogman margareta bogman margareta is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2011
Locație: BAIA MARE
Religia: Ortodox
Implicit multumesc .

LA FIECARE SFIRSIT de saptamina am sa incerc cu ajutorul bunului D-zeu sa va informez daca nu fac nici un rau ,va aduc la cunostinta voastra suma care am primit-o ,dar vreau sa-mi confirmati acest lucru ,numai asa am sa fac acest gest ,........va multumesc tuturor celor care ma ajute ,si celor care vor sa ma ajute ,D-zeu sa va dea gindul cel bun tuturor ,Doamne ajuta ,........astept pareriile voastre.....,Am sa raspund la o intrebare pus de cineva pe forum cu privire la aj social pe care statul mi-l acorda,Da este vb de aj social al rebeccai in valoare de 271 lei ,si salariul meu de as, personal de 510 lei,In ceeace priveste ce suma mi-ar trebui lunar sa fac fata cheltuieliilor nu pot sa apreciez asa ceva ,ptr ca depinde de situatia in care se afla Rebecca ,Dar am sa va spun un singur lucru banii ei de aj social daca imi ajung de pampersuri ,,De medicamentele pe care ea le primeste care nu se compenseaza este peste 80 de lei lunar ,in care este inclus tratamentul de epilepsie niste calmante care o aluta ca nu faca convulsii si ptr circulatia singelui la creier sa mai reduca crizele .Asta ar fi ,inafara de nenumarate lucruri de igiena personala ptr orice femeie si ,multe alte lucruri care sunt necesare unui bolnav cu ;;nevoi speciale;;Dar le ignoram din lipsa de bani ,ptr ca sunt zile cind nici bani de piine nu am dupa ce incerc sa ma asigur ca are ptr citeva zile aceste lucruri, si tratamentul meu pe care de 5 ani de zile le folosesc fiind cardiaca ,.....fara ele nu pot trai ,si costa in jur de 72 de lei,,,
Asta iarna nu am avut incalzire ,apa timp de 7 luni ,am suferit in frig ,cit trebuie sa spal ptr ea?/Am spalat cu apa rece de cele mai multe ori din mila veciniilor.Inainte de paste am vindut o serie de lucruri di casa sa pot achita macar factura de apa ,ca nu mai rezistam ,......Asa ne ducem viata din pacate ,daca nu ai un sprijin finaciar vb de servici ,al sotului totul este un cosmar ,din care nu ne putem trezi,... si din pacate eu am 55 de ani si sotul 58,fiind si el bolnav,.......cred din suflet sa fiu inteleasa si nu criticata si pusa la zid ,prefer sa nu spuneti nimic decit sa-mi adinciti suferinta........
Reply With Quote