Buna
Am citi mesajele voastre si as vrea sa il intreb si eu pe ier_ioanpv de ce tanti Nuti pune probleme? si as vrea sa ii mai spun lui Clausemi...si sa fiu iertata pentru asta..dar bine ca esti tu o mare credincioasa...tu care nu mai contenesti sa barfesti lucrarea aceasta si noi, niste eretici!!!Stii ce nu inteleg eu clausemi?...ca te contrazici in ceea ce spui...spui ca prin intermediul acestei lucrari l-ai cunoscut pe Dumnezeu...dar bine k ai plecat dn lucrarea asta extremista..."practic datorita lor am cunoscut biserica si pe Hristos...dar in acelasi timp multumesc lui Dumnezeu ca am reusit la timp sa plec din aceasta miscare total extremista...am stat si am cules atat cat mi-a fost de folos pt formarea mea..."...ce inseamna asta Clausemi?...adik tu ne numesti fanatici si spui k prin intermediul nostru l-ai cunosut pe Dumnezeu?..pai se poate asa ceva?...logic vorbind acum...se poate ????????mai era cineva ...nu mai stiu cine care intreba cum sa jute pe cineva sa scape de visarionisti...eu nu vad ce vedeti voi rau in aceasta lucrare...eu l-am cunoscut pe parintele Visarion...si sincer va spun...k asa neputincios cum este acum...pt k numai poate vb...si sanatatea este subreda, m-am simtit de parca as fi fost ultimul om...si sa stiti k am vazut si pe parintele Cleopa cand era in viata..si la fel am simtit...pt k sunt intr-adevar oameni ai lui Dumnezeu...poate or fi din ce spuneti voi...oameni care nu inteleg corect ceea ce se spune...si interpreteaza gresit...poate de aceea credeti ceea ce credeti...dar suntem oamni cu totii gresim...eu atat stiu...k pe mine nu ma invata nimeni nimic de rau...numai ceea ce este bine pt sufletul meu!
|