View Single Post
Vechi 05.10.2007, 22:29:10
marilena12 marilena12 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2007
Implicit

Doamne ajuta! Sa stiti ca se fac vraji pentru casatorie! Asa numitul citit in stele nu este folclor, ci un ritual satanic care inca se practica in nu stiu ce nopti anume prin satele noastre de catre batrane care nu mai au apropiere de barbat, sau fecioare. Stiu o persoana care practica asa ceva, si ma feresc de ani de zile sa o mai vad, desi imi plange uneori sufletul...Din pacate se spune ca inafara celor care fac ascultare de duhovnic, se spovedesc si se impartasesc ferindu-se de ispite, cam toti ceilalti pot fi "prinsi", daca Dumnezeu permite ca ei sa fie ispititi.
Efectul descantecelor este considerat a dura timp de 6 saptamani, dupa care pacatul va fi repetat. O casatorie savarsita cu un asemenea mijloc nu are binecuvantarea lui Dumnezeu si nu va dura, insa daca cei doi nu cunosc nimic despre ce li s-a facut, este si mai rau, pt ca sufera niste nevinovati.
Orice om trebuie sa se fereasca de a cadea in ispita diavolului din cauza rautatii altora, si Jenica a spus mai sus cum anume trebuie sa ne ferim! Diavolul umbla urland ca un leu, gata sa inghita pe oricine il va gasi slab si fara aparare...
Doamne iarta-ma pe mine nevrednica!
Reply With Quote