Veilur, eu nu m-am referit la tine sau la cineva nume. Cand postez ceva de multe ori o spun in primul rand pentru mine apoi daca mai vrea careva si crede ca are ce invata e bine daca nu iertati atata m-a dus capul. De obicei eu vb din experienta proprie dar nu dezvolt ideea ptr ca de multe ori sunt intrepretata gresit si nu vreau sa fiu nevoita sa plec de aici (de dragul adminului si a catorva useri) cum am fost "sfatuita" sa plec de pe un alt forum. Acum sa revin la mes meu. In primul rand EU am avut o experienta de genul acesta in familie. Soacra mea este din neam de adventista, lucru pe care eu NU l-am stiut pana dupa casatorie... Incet, incet a inceput scandalul in casa. De ce postesc? Ce caut la biserica? ce pacate atat de mari am de ma spovedesc (tanara fiind). Nu intru in detalii dar a fost GREUUU. De ceva ani din Mila Maicii Domnului a ajuns si mama soacra sa se boteze , sa se spovedeasca, sa se impartaseasca chiar! sa nu ma interpretati grestit NU EU AM FACUT ACESTEA CI HRISTOS PENTRU CA PE TOTI NE IUBESTE SI NE ASTEAPTA SA NE INTOARCEM LA EL Poate daca am contribuit si eu cu ceva a fost doar rabdarea...si blandetea pe care tot EL mi-a daruit-o si cu care am "lovit-o" atatia ani pe mama soacra. O IUBESC si AM IUBIT_O mereu!! Aveti dreptate in tot ce spuenti voi dar cred ca si eu si cozia si omulet de fapt vrem sa sopum ca :NU dispretuitit oamneii ci invataturile lor. Nu ii alungati/izolati pt ca sunt "eretici" ptr ca nu stiti voi cum va lucru Dzeu ptr ei. Nu spun sa va rugati cu ei dar daca va cere ajutor primiti-i iubitii si indrumatii...cu ajutorul si binecuvantarea duhovnicilor vostri Atat am avut de spus! Daca o considerati nebunie, mandrie, sau mai stiu eu ce rugati-va ptr mine sa vad adevarul..eu atata pot simtit acum.
iertati
|